Retourneren

Bij de aankoop van onze producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden, gedurende veertien dagen vanaf de dag van ontvangst van het product. Je kunt je bestelling in die periode ruilen voor een ander product of retourneren en je bestelling terug laten betalen.

Tijdens de termijn van 14 dagen moet je, om recht op je herroepingrecht te houden, zorgvuldig omgaan met het product en de eventuele verpakking. Je mag het product gedurende deze periode slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, moet je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele verpakking en staat, aan ons retourneren. Wij nemen alleen artikelen retour die voldoen aan de voorwaarden (ze moeten dus weer verkoopbaar zijn). Als je retour hier niet aan voldoet, is het zonde deze terug te sturen, wij nemen deze dan namelijk niet aan. Onze volledige verplichting naar je toe in geval van retournering kun je ook nalezen in onze algemene voorwaarden.

Bij het retourneren van een volledige bestelling, betalen wij je het volledige aankoopbedrag terug, inclusief eventuele door jou betaalde (standaard) verzendkosten voor je bestelling, binnen 14 dagen nadat we bericht hebben gekregen dat je dit product wilt retourneren. We brengen je geen kosten in rekening voor het retourneren, maar je kosten voor het terugsturen vergoeden wij niet. Ongefrankeerde post wordt door ons niet in ontvangst genomen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending en bij verdwijning van een retour in de post kunnen wij ook niet verantwoordelijk worden gesteld. Wij adviseren je daarom retouren altijd zo zorgvuldig mogelijk te versturen.

Retouradres
Rijzertlaan 320
5223 JR, Den Bosch